Kontakt och referenser


Email: hej@soundofthecrowd.se

Utveckling genom samtal

KONTAKT OCH REFERENSER


För att ge dig lite mer information om mig och mitt sätt att arbeta har jag bett några personer som jag arbetat med tidigare att skriva en mening eller två om hur de uppfattade att det var att arbeta tillsammans med mig.. Vill du ha utförligare case och referenser så kontakta mig, Kontaktvägarna hittar du här nedan!

Emilie skapade tillsammans med oss ett dialogmöte mellan många parter som hade fastnat i bestämda uppfattningar om varandra. Hon hjälpte oss att våga prova nya former för dialog, som resulterade i att vi kunde ta nästa steg i processen.”

Maria Larsson

Regionutvecklare, Västra Götalandsregionen

 


”Det var väldigt stimulerande att jobba ihop med Emilie, hon har en mycket god förmåga att lyssna in och förstå verksamhetens behov. Med mycket humor, värme och en gedigen kunskap lotsade hon oss med fast hand till ett himla bra slutresultat, - i tid!” 

Carina Nordgren

Förvaltningschef, Mölndals stadEmilie hjälpte oss att enas kring en gemensam värdegrund och gemensamma värderingar, ett fantastiskt inspirerande och spännande arbete påbörjades. Med hjälp av unika verktyg, handledning, personligt engagemang ledsagade Emilie oss genom processen. Tack vare detta arbete kunde vi enas och förenas kring vår väg framåt.

Hans-Peter Ostler

Regionchef Private banking, Danske BankI arbetet med successiva förändringar av vår ekonomiska styrmodell, deltog Emilie och var med och gjorde skillnad. På riktigt. Ett arbete som pågick till och från under flera år.


Kjell Einarsson

Folktandvården Västra Götaland


Att arbeta med Emilie är ett stort nöje. Hon är både kunnig och noggrann i sitt arbete och kommer alltid väl förberedd. Emilie är en mycket god samtalsledare och det kreerades mycket värdefullt material i de workshops som hon ledde. En bra inspiratör och god partner för att driva servicefrågor framåt.


Malin Hestner

Operations Manager, Intrum Justitia Sverige ABVi har under flera år arbetet tillsammans med Emilie i utvecklingen av våra centralorter Nödinge och Älvängen. Verktyget har varit invånardialog i olika former, allt från Lego och tejp till olika digitala lösningar. Emilie är duktig på att engagera beslutsfattare och tjänstemän samt att hitta de metoder som bäst möter invånarnas behov för att komma till tals. Tillsammans har vi byggt en spännande och utmanande modell för att arbeta med invånardialog i hela organisationen. Inte bara för att öka delaktigheten utan också på riktigt låta invånarnas kreativitet ha en stor betydelse. De sammanfattningar och analyser som avslutat projekten har varit till stor nytta i det fortsatta arbetet.

 

Björn Järbur

dv Kommunchef i AleEmilie är professionell och noggrann i sitt arbete, och samtidigt lätt att lära känna och samarbeta med. När jag behöver ett gott bollplank inom analys av grupp- och ledarprofiler är alltid Emilie trygg att vända sig till. 

Kommunstrateg, medelstor kommunEmilie är en inspirerande och karismatisk konsult och föreläsare som har stor förmåga att lyckas engagera sin publik. Hon har en professionell balans i att coacha och utmana i dialogen med människor samtidigt som hon möter individer med respekt och omtanke.  

HR-chef, kommunal fackförvaltningSound of the Crowd AB

c/o Emilie Widarsson

Folkared Gläntan

31193 Långås


Mobil: 070-2660266

Skype: emiliewidarsson


hej@soundofthecrowd.se

KONTAKTA MIG!